Jouw zakelijke rechtsbijstandverzekering online afsluiten?

Ontvang 10% collectiviteitskortingOnline af te sluitenBespaar op je premie

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking
Een conflict met je leverancier of werknemer, een factuur die niet betaald wordt, een samenwerking die in duigen valt. Een juridisch conflict kan iedereen overkomen.

Bereken je premie hier

Jouw zakelijke rechtsbijstandverzekering online afsluiten?

Ontvang 10% collectiviteitskortingGeheel online af te sluitenBespaar op je premie
Een conflict met je leverancier of werknemer, een factuur die niet betaald wordt, een samenwerking die in duigen valt. Een juridisch conflict kan iedereen overkomen.
Bereken je premie hier

Wat wij bieden

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en vergelijken de beste rechtsbijstand verzekeraars.

Online afsluiten

Je kunt direct online jouw rechtsbijstandverzekering afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw vragen. Vul het maatwerk formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

Tevreden klant: SBA Administratie

“New Wave Assurances heeft voor onze twee bedrijven en privé situatie de verzekeringen geregeld. Het omzetten scheelde ons enorm veel geld. Bedankt voor de top service en de goede adviezen!”


Over SBA: SBA is een Administratie & Accountancy kantoor die het midden- en kleinbedrijf ontzorgt bij het verwerken van de financiële bedrijfsadministraties. Een atypisch boekhoudkantoor waarbij financiële expertise wordt gecombineerd met menselijke interesse.

Sandra Biyik
SBA Administratie

icon-1@2x

Rechtsbijstandverzekering + extra gratis diensten

Wanneer je een rechtsbijstandverzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de rechtsbijstandverzekering. Wij proberen onze klanten breder te ondersteunen dan alleen met verzekeren. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw rechtsbijstandverzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de verzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Rechtsbijstandverzekering premie berekenen

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Maatwerk en advies of geheel zelfstandig en online

Rechtsbijstandverzekering premie berekenen

1.

Op basis van jouw uitgangspunten zullen wij je een vrijblijvende offerte vergelijking versturen. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou.

2.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je verzekering. Dit kun je via een ‘online afsluit link’ in je e-mail geheel zelfstandig online afronden.

3.

Heb je je verzekering online afgesloten? Dan ontvang je snel je polis.

Enkele klanten & partners

icon-2@2x

New Wave Assurances

NWA begrijpt welke specifieke risico’s je loopt. Hierdoor zijn onze adviseurs bij uitstek in staat om je te adviseren over de soort verzekeringen die bij jou situatie past.

Wij zijn partner van diverse branche-, beroeps-, en netwerkorganisaties van ondernemers. Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies.

Rechtsbijstand premie berekenen

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je Cyberverzekering
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw Cyberverzekering maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun cyberverzekering eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de Cyberverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een Cyberverzekering voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.