Juridische ondersteuning bij conflicten met

Rechtsbijstand verzekering

je werkgeverje partnerwinkelsje burende belastingdienst

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking

Wist je dat je een verzekering kunt afsluiten om juridische hulp te krijgen bij conflicten? Vanaf €15,- euro per maand ben je al verzekerd!

Bereken direct je premie

Wat wij bieden

Rechtsbijstand online afsluiten

Je kunt direct online jouw rechtsbijstand verzekering afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Bereken premie

Dagelijks opzegbaar

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

Vrije advocaat keuze

Je hebt tot €6000,- euro vrije advocaat keuze.

Tevreden klant

Casimir Vink van Rechtnet over New Wave Assurances: “Zeer goed bedrijf. Ze hebben me echt snel en vakkundig geholpen toen het erom ging. Gelukkig schakelen ze vlug en hebben ze een beduidend goedkopere beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ons kunnen regelen.”

Over Rechtnet: RechtNet Advocaten is met 14 medewerkers een modern en allround advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Bosch. Het bedrijf is 1 januari 2006 opgericht door de heer mr. Casimir Vink. De naam RechtNet is een samentrekking van de woorden “RechtHulp” en “Internet.” Wij plegen – zoals de naam al doet vermoeden – zoveel mogelijk rechtsbijstand te verlenen via het internet.

Voorkom hoge juridische kosten

Hoe het werkt

Rechstbijstand online afsluiten

1.

Kies de rechtsbijstand verzekering die bij je past

2.

Vul je persoonlijke gegevens in en sluit direct de verzekering online af.

3.

Je ontvangt de polis in je email. Wanneer je juridische hulp nodig hebt dan bel je ons op.

icon-1@2x

Verzekeren + extra gratis diensten

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de verzekering. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw aansprakelijkheidsverzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de verzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Direct afsluiten
icon-2@2x

Rechtsbijstand verzekering

NWA begrijpt welke specifieke aansprakelijkheidsrisico’s je als professional loopt. Hierdoor zijn onze adviseurs bij uitstek in staat om jou te adviseren over de soort aansprakelijkheidsverzekering die bij je situatie past. Je ontvangt een voorstel op maat.

Wij zijn partner van diverse branche-, beroeps-, en netwerkorganisaties van ondernemers. Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies.

Rechstbijstand verzekering online afsluiten

Enkele klanten & partners

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste BAV / AVB collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je BAV
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Geen verplichte leveringsvoorwaarden
 • Zeer laag eigen risico
 • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap
 • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verzekerd bedrag
 • Geen verplichte schaduwmanagement
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw BAV / AVB maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun beroepsaansprakelijkheid eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de aansprakelijkheidsverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een BAV / AVB voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.