Innovatief, ervaren en transparant

Vanaf 2002 hebben we al onze sporen verdiend in de markt. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij uniek in de markt.

We zijn anders…..

We hebben ons nooit gericht op de particuliere klant in de regio, maar onze focus lag altijd al op collectieve klanten via grote branches- en koepels en vindbaarheid via internet. Hierdoor konden we profiteren van de schaalgrootte wat voor jou weer terug komt in onze collectieve voordelen. In 2011 hebben we de stap gemaakt naar de ‘online’ wereld en dat heeft ervoor gezorgd dat we ontzettend veel aanvragen krijgen via onze verschillende online portals. Een belangrijke doelgroep hierin zijn de freelancers met een HBO+ achtergrond. In 2018 hebben we onze marketing activiteiten ondergebracht in een apart bedrijf: Crea8tive.Online

Onze visie zorgt voor een flexibele organisatie die zich snel kan aanpassen aan de (veranderende) markt.

Neem gerust contact met ons op.

signature

New Wave Assurances

Verzekeren

Via onze ‘online’ platformen bieden we oplossingen aan. Gemak, scherpe premies en goede voorwaarden zijn met een ‘klik’ voor jou en je organisatie binnen handbereik

Collectieve inkoop

Wij gaan verder dan de standaardproducten. Vanwege de grotere volumes kunnen we ook naar maatwerk oplossingen (actuariële parameters) kijken wat resulteert in lagere kosten en premies voor onze doelgroepen (en haar klanten).

Primaire doelgroepen

  • Freelancers met een HBO+ achtergrond; 
  • Accountants (en gelieerde adviseurs);
  • Branche- en koepelorganisaties; 
  • En buitenlandse bedrijven met een vestiging in Nederland.

Producten & diensten

Voor onze primaire doelgroepen richten we ons o.a. op:

  • Inkomensverzekeringen (collectief en individueel);
  • Beroeps- en bestuurders aansprakelijkheidsverzekeringen;
  • Ziektekosten

New Wave Assurances. Het verzekeren van vandaag.

Behalve dat New Wave Assurances transparant, innovatief en krachtig is, staan we voor kwaliteit en integriteit. Krachtenbundeling, kennisuitwisseling en marketing spelen daar een belangrijke rol bij.

Meerdere oplossing 1 organisatie

Het is een groot voordeel dat we alle expertise in huis hebben en onze klanten een totaaladviesoplossing kunnen bieden.

Maak een afspraak
icon-1@2x

Ontdek de mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn wij uniek in de markt. Wij combineren een efficiënt bedrijfsproces, klantgerichtheid en maatwerk tot een geheel. Hierbij hebben we ervoor gekozen niet alles te doen, maar een duidelijke focus te hebben wat we goed kunnen. Wij hebben ervaren dat dat het beste werkt omdat je eenvoudigweg niet in alles goed kan zijn. 

Maak een afspraak