Wij bedienen onze doelgroepen met verschillende product- en diensten. Voor enkele producten en- of diensten hebben wij onze eigen online labels.

Zorgenvitaliteit.nl

Vanuit New Wave Assurances bedienen wij de zorgportefeuille met ons label “Zorg&Vitaliteit Collectief”www.zorgenvitaliteit.nl. Het is ons label met verschillende vitaliteitsprojecten om de algehele vitaliteit rondom ondernemers en werknemers te ondersteunen.

Net als onze klanten zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Hiervoor hebben wij een samenwerking met meerdere zorgverzekeraars. Naast korting op premie profiteren onze klanten van meerdere voordelen. Elke organisatie heeft een op maat afgestemd zorgverzekering collectief. Dit houdt in dat er speciale kortingen en extra dekkingen bij verzekeraars worden bedongen om de vitaliteit van werknemers en/of leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen wilt graag vergelijken en kiezen, dit geldt ook voor de mensen binnen verschillende organisaties.

AOVonlinevergelijken.nl

Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies. Aov Online Vergelijken is specialist als het gaat om de AOV.

Hoger opgeleiden
Aov Online Vergelijken richt zich uitsluitend op HBO- en WO-ondernemers. De premie voor het collectief is hierdoor nog scherper.

Groot collectief
Aov Online Vergelijken is de partner van een groot aantal branches en koepels. Profiteer van het voordeel.

 

BAVafsluiten.nl

BAVafsluiten.nl hét portaal met het meest complete aanbod van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen.De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV), is voor verschillende beroepsgroepen raadzaam of zelfs verplicht gesteld. Als specialist bieden wij offertemogelijkheden voor de meeste branches en beroepen. Wij hebben een goede reputatie om ook voor complexe aansprakelijkheidsrisico’s een adequate oplossing te vinden.

Waarom beroepsaansprakelijkheidsverzekering via bavafsluiten.nl?Door ons specialisme kunnen wij u snel helpen de juiste verzekeraar te vinden voor uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering met een passende dekking.