Je hypotheek snel af- of oversluiten?

Hypotheek af- of oversluiten?

Rente vanaf 1,39% per jaarOversluiten binnen 5 werkdagenBinnen 24 uur contact

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking

Sinds kort kan je bij ons ook je hypotheek af-of oversluiten. We doen dit in samenwerking met De Financiële Alliantie (DFA). We werken samen met alle grote geldverstrekkers en hebben landelijke dekking. Maak gebruik van de lage rente. Dat kan duizenden euro’s per jaar schelen.

Meer hypotheek informatie

Wat wij bieden

Hypotheek vergelijken

Wij zijn onafhankelijk en vergelijken de beste hypotheek verstrekkers.

Hypotheek online over- of afsluiten

Je kunt het gehele proces met onze online adviseur afleggen. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor alle hypotheek vragen.

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de kosten, aantrekkelijke voorwaarden en gratis extra diensten.

icon-2@2x

Onafhankelijk advies

Adviseren doen wij volledig onafhankelijk. Wij hebben geen voorkeur voor een specifieke hypotheekverstrekker, behalve dat deze volledig aan moet sluiten op jouw wensen. Iedere situatie is namelijk uniek: ook die van jou. Daarom maken wij altijd een advies inclusief een vergelijking tussen alle banken speciaal op jouw unieke situatie en wensen afgestemd. Een onafhankelijk op maat gemaakt advies met als uitgangspunt de voordeligste keuze voor jou. Dit kunnen wij je garanderen!

Dit alles doen wij met een team van meerdere hypotheekadviseurs en interne accountmanagers. Wij zijn zeer laagdrempelig en iedere dag staan wij voor jou klaar om er voor te zorgen dat alles goed, maar vooral persoonlijk goed geregeld wordt.

Wij komen graag ook bij je langs voor het hypotheekadvies. Vanwege het Covid virus zijn er ook andere mogelijkheden. Of het nou tijdens kantooruren is of ’s avonds.

Meer hypotheek informatie

Hoe kunnen we je het beste helpen met je hypotheek?

Persoonlijk advies op kantoor of geheel online

Meer hypotheek informatie

1.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

2.

Aan de hand van jouw wensen zetten wij de mogelijkheden voor je op een rijtje.

3.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het af- of oversluiten van je hypotheek.

Enkele klanten & partners

icon-1@2x

Hypotheek + extra gratis diensten

Wanneer je een Hypotheek via ons hebt dan heb je meer dan alleen de Hypotheek. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Als onze klant kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je klant bent dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Meer hypotheek informatie