Cyber risico verzekeren?

Cyber risico verzekeren?

Je kunt jouw Cyber verzekering direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uur

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking

Met de zakelijke Cyberverzekering ben je uitgebreid verzekerd voor financiële schade door cyberincidenten.

Cyber verzekering direct online afsluiten

Wat wij bieden

Cyber vergelijken

Wij zijn onafhankelijk en indien nodig vergelijken wij de beste cyber verzekeraars.

Cyber online afsluiten

Je kunt direct online jouw Cyber afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw cyber vragen. Vul het maatwerk formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

icon-1@2x

Cyber + extra gratis diensten

Wanneer je een Cyber verzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de Cyber verzekering. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen dan alleen met verzekeren. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw Cyber verzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de BAV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Maatwerk en advies of geheel zelfstandig en online

Cyber premie berekenen

1.

Via onze online afsluit pagina kun je controleren of je ervoor in aanmerking komt om een Cyber geheel online af te sluiten.

2.

Als je de polis niet online kunt afsluiten dan kunnen we op basis van jouw huidige uitgangspunten een vrijblijvende offerte vergelijking versturen. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou.

3.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je Cyber verzekerin.

Heb je je Cyber verzekering online afgesloten? Dan ontvang je binnen enkele uren je voorlopige polis.

Enkele klanten & partners

icon-2@2x

Een Cyber maatwerk offerte

NWA begrijpt welke specifieke aansprakelijkheidsrisico’s je als professional loopt. Hierdoor zijn onze adviseurs bij uitstek in staat om je te adviseren over de soort verzekeringen die bij jou situatie past. Je ontvangt een voorstel op maat.

Wij zijn partner van diverse branche-, beroeps-, en netwerkorganisaties van ondernemers. Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies.

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je Cyberverzekering
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw Cyberverzekering maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun cyberverzekering eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de Cyberverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een Cyberverzekering voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.