Neem contact op
Collectieve zorgverzekering2021-01-30T09:59:45+00:00

Zorgverzekering arrangement op maat voor medewerkers, leden of abonnees.

Dankzij onze slagkracht in de markt en onze sterke samenwerking met verschillende dienstverleners weten wij unieke arrangementen te verzorgen die passen bij jouw organisatie.

neem contact op

Wat wij bieden

Collectief arrangement

Wij bedienen onze klanten vanuit ons eigen label ZorgenVitaliteit.nl. Aan de hand van jouw wensen kunnen we bepalen wat voor arrangement het beste aansluit bij de organisatie. Is dat een exclusief arrangement met 1 verzekeraar of dienen dit er meerdere te zijn.

Extra gratis zorgdiensten

Onze arrangement staan bekend om onze extra zorgdiensten waar werknemers en leden gebruik van kunnen maken. Artroselifestyle helpdesk en de medisch professional zoekhulp zijn een mooi voorbeeld daarvan.

Online platform

Je krijgt een eigen online omgeving, in de look & feel van de organisatie waarin de kortingen, premies en extra dekkingen terug te vinden zijn. Binnen deze omgeving heb je tevens een online-vergelijker waarmee eenvoudig de verzekeraars binnen het arrangement met elkaar vergeleken kunnen worden.

Helpdesk

Lukt het de werknemers of leden niet om online tot een keuze te komen? Dan staan wij uiteraard klaar met persoonlijk en passend advies.

icon-1@2x

Altijd onafhankelijk met keuze uit meerdere verzekeraars.

Vergelijk en kies het arrangement die bij je past. Dankzij onze collectieve inkoop kracht profiteer je van betere voorwaarden en voordelige premies. In ons collectief zitten ruim 70.000 ondernemers.

Maak een afspraak

Zorgverzekering arrangement diensten

Het hebben van een goede collectiviteit voor uw medewerkers is één, maar hoe zorgt u ervoor dat uw personeel ook deelneemt? Hieronder staan enkele voorbeelden om snel en gericht actie te ondernemen. De inhoud is gebaseerd op de voordelen voor uw medewerkers.

Extra dekking en gratis zorgdiensten2021-01-26T11:46:56+00:00

Onze verzekeringsarrangementen bestaan uit meer dan alleen korting en voordelen op de zorgverzekering. Een belangrijk en uniek kenmerk is dat wij samen met klanten ook nieuwe zorgdiensten, concepten en platformen ontwikkelen. Deze diensten worden dan weer beschikbaar gesteld binnen het collectief. Artroselifestyle.nl en Sportmeidschnetwerk.nl zijn hier een mooi voorbeeld van.

Medisch professioneel zoekhulp: In het netwerk van Sportmedischnetwerk.nl zijn verschillende specialisten zoals orthopedisch chirurgen, artsen en fysiotherapeuten aan elkaar verbonden. Doordat de zorgprofessionals goed in beeld gebracht zijn op specialisatie en aandachtsgebied, kunnen wij ons collectief zo snel mogelijk weer op de been helpen.

Artrose lifestyle helpdesk: Het collectief is automatisch verbonden aan ArtroseLifestyle.nl. Je kunt via het platform gebruik maken van alle aangeboden faciliteiten en diensten. Wij helpen jou hiermee op weg bij vragen rondom Artrose. Profiteer van kortere behandeltrajecten en ondersteuning bij het leven met Artrose

 

Telefonische helpdesk2021-01-26T11:40:40+00:00
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota’s en declaraties.
Offline marketing acties2021-01-26T11:39:50+00:00

Gericht met een doel..

Samen met verschillende beroeps-, branche- of ledenorganisatie zetten wij ook gerichte marketingacties uit om het Zorgverzekering Collectief tezamen met de diensten van de klant onder de aandacht te brengen van nieuwe potentiële leden. Resultaat? Gezonde groei van ledenaantallen!

Online marketing2021-01-26T11:38:36+00:00

Snel en effectief..

Het bereiken van medewerkers of leden via een digitale mailing is snel en effectief! Wij zorgen ervoor dat de teksten voor verspreiding klaarstaan voor uw nieuwsbrief. Heeft jouw organisatie behoefte aan het opmaken en verzenden van een dergelijke nieuwsbrief? Via het Zorg&Vitaliteit Collectief zijn er meerdere mogelijkheden. Wij hebben namelijk een eigen marketing-afdeling die jullie kan ondersteunen bij het online onder de aandacht brengen van het Zorgverzekering Collectief.

Gepersonaliseerd drukwerk2021-01-26T11:39:00+00:00

Het werkt nog steeds..

Om het zorgcollectief onder de aandacht te brengen kun je een digitale flyer bestellen en in de mailing meezenden. Je kunt ook een fysieke flyer uitdelen. Heb je een fysieke mailing, een informatiebrief of een magazine die deur uitgaat? Bestel de gepersonaliseerde collectief  informatieflyer en stuur deze mee!

Op maat Zorgverzekering Collectief2021-01-26T11:39:13+00:00

Speciale korting en extra dekkingen

Elke organisatie heeft een op maat afgestemd zorgverzekering collectief. Dit houdt in dat er speciale kortingen en extra dekkingen bij verzekeraars worden bedongen om de vitaliteit van uw werknemers en/of leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen wilt graag vergelijken en kiezen, dit geldt ook voor de mensen binnen uw organisatie.

Gepersonaliseerde online omgeving2021-01-26T11:32:14+00:00

De organisatie krijgt een eigen online omgeving, in de eigen look & feel waarin de kortingen, premies en extra dekkingen terug te vinden zijn. Binnen deze omgeving heb je tevens een online-vergelijker waarmee je eenvoudig de verzekeraars binnen het zorgverzekering collectief met elkaar kunt vergelijken.

Informatie sessies2021-01-26T11:39:05+00:00

Bewustzijn is stap 1…

Of het nu gaat om uw leden, werkgevers die bij  je aangesloten zijn of  het gaat om je eigen werknemers, als organisatie is het erg belangrijk om te blijven informeren over de mogelijkheden om de gezondheid stabiel te houden en indien nodig te verbeteren. Samen met de aangesloten organisaties(zorgverzekeraar, verzuim, arbodiensten) zijn wij in staat om workshops of informatie sessies te organiseren. Deze kunnen ook als specifiek thema geïmplementeerd worden tijdens jouw eigen bijeenkomsten of informatieavonden die je voor jouw leden of werknemers organiseert.

Magazine voorbeelden

icon-2@2x

Collectief verzekeren is niet alleen goedkoper. Maar ook beter.

Elke organisatie heeft een op maat afgestemd zorgverzekering collectief. Dit houdt in dat er speciale kortingen en extra dekkingen bij verzekeraars worden bedongen om de vitaliteit van de werknemers en/of leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedereen wilt graag vergelijken en kiezen, dit geldt ook voor de mensen binnen uw organisatie.

Maak een afspraak

Vertrouwd door onze partners

1.

Duidelijke strategie

Onze doelgroepen maken gebruik van verschillende platformen. Voor branches- en grote koepelorganisaties maken we ook ‘maatwerk’ platforms. We hebben een eigen Marketing bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen en onze ‘time to Market’ heel kort is. Met onze Helpdesk bieden we ook de persoonlijke aandacht bij het maken van de ‘juiste’ beslissing.

2.

Primaire doelgroepen

Het pallet aan producten wat wij aanbieden is enerzijds gebaseerd op onze ervaring met onze doelgroepen en de jarenlange specialistische ervaring met dit pallet.

Onze primaire doelgroepen zijn:

  • Freelancers met een HBO+ achtergrond;
  • Accountants (en gelieerde adviseurs);
  • Branche- en koepelorganisaties;
  • En buitenlandse bedrijven met een vestiging in Nederland.
Ga naar de bovenkant