Wij verzorgen collectieve arrangementen voor onder andere arbeidsongeschiktheidszorgberoepsaansprakelijkheids

verzekeringen.

Sinds 2002, gericht op ‘online’ verzekeringsoplossingen voor werkgevers en branche-en koepelorganisaties.

Neem contact op

Wat wij bieden

Verzekeren

Via onze ‘online’ platformen bieden we oplossingen aan. Gemak, scherpe premies en goede voorwaarden zijn met een ‘klik’ voor jou en je organisatie binnen handbereik

Advies

Heb je vragen en kom je er niet uit? Je krijgt hulp van een persoonlijke adviseur voor jouw organisatie. Hiermee verzekeren wij de juiste ondersteuning en begeleiding. We hebben een goede mix tussen het gemak van ‘online’ afsluiten en persoonlijke aandacht via onze Helpdesk

Online

Omdat we hebben gekozen om hoofdzakelijk ‘online’ te werken hebben we meer slagkracht, landelijke dekking en kunnen we beter inspelen op veranderingen in de markt.

Collectief

Wij zijn van oudsher een collectieve inkoop organisatie en verzorgen arrangementen voor onze samenwerkende partners zoals koepels, branche- en beroepsorganisaties en werkgevers.

icon-1@2x

Altijd onafhankelijk met keuze uit meerdere verzekeraars.

Vergelijk en kies de verzekeraar die bij je past. Dankzij onze collectieve inkoop kracht profiteer je met je organisatie van betere voorwaarden en voordelige premies. In ons collectief zitten ruim 70.000 ondernemers en meer dan 100.000 werknemers en leden.

Maak een afspraak

Vertrouwd door onze partners

icon-2@2x

Collectief verzekeren is niet alleen goedkoper. Maar ook beter.

Ben je als organisatie op zoek naar een collectief arrangement voor je medewerkers, leden of abonnees? Wij vertellen je graag meer over onze slagkracht in de markt. Laten we kennis maken om de mogelijkheden met te bespreken.

Maak een afspraak

1.

Duidelijke strategie

Onze doelgroepen maken gebruik van verschillende platformen. Voor branches- en grote koepelorganisaties maken we ook ‘maatwerk’ platforms. We hebben een eigen Marketing bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen en onze ‘time to Market’ heel kort is. Met onze Helpdesk bieden we ook de persoonlijke aandacht bij het maken van de ‘juiste’ beslissing.

2.

Primaire doelgroepen

Het pallet aan producten wat wij aanbieden is enerzijds gebaseerd op onze ervaring met onze doelgroepen en de jarenlange specialistische ervaring met dit pallet.

Onze primaire doelgroepen zijn:

  • Freelancers met een HBO+ achtergrond;
  • Accountants (en gelieerde adviseurs);
  • Branche- en koepelorganisaties;
  • En buitenlandse bedrijven met een vestiging in Nederland.