Zakelijke aansprakelijkheid (BAV / AVB) verzekeren?

Zakelijke aansprakelijkheid (BAV /AVB) verzekeren?

Direct online afsluitenOntvang meteen je polis Premie is vanaf 20 euro p.m.

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking

Als ondernemend professional weet je als geen ander dat ondernemers aansprakelijk gesteld kunnen worden. Maar wat nou als het jou gebeurt? Aansprakelijk gesteld worden kan op jouw leven en carrière een behoorlijke impact hebben.

Je kunt het maar meteen goed geregeld hebben.

Bereken direct je premie

Wat wij bieden

BAV online afsluiten

Je kunt direct online jouw BAV en AVB afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

BAV online afsluiten

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw BAV vragen. Vul het maatwerk formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Tevreden klant: Rechtnet advocaten

Casimir Vink van Rechtnet over New Wave Assurances: “Zeer goed bedrijf. Ze hebben me echt snel en vakkundig geholpen toen het erom ging. Gelukkig schakelen ze vlug en hebben ze een beduidend goedkopere beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ons kunnen regelen.”

Over Rechtnet: RechtNet Advocaten is met 14 medewerkers een modern en allround advocatenkantoor dat gevestigd is in Den Bosch. Het bedrijf is 1 januari 2006 opgericht door de heer mr. Casimir Vink. De naam RechtNet is een samentrekking van de woorden “RechtHulp” en “Internet.” Wij plegen – zoals de naam al doet vermoeden – zoveel mogelijk rechtsbijstand te verlenen via het internet.

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Maatwerk en advies of geheel zelfstandig en online

BAV maatwerk offerte

1.

Via onze online afsluit pagina kun je controleren of je ervoor in aanmerking komt om een BAV / AVB verzekering geheel online af te sluiten.

2.

Als je de polis niet online kunt afsluiten dan kunnen we op basis van jouw huidige uitgangspunten een vrijblijvende offerte vergelijking versturen. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou.

3.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je BAV.

Heb je je BAV / AVB verzekering online afgesloten? Dan ontvang je binnen enkele uren je voorlopige polis.

Tevreden klant: Lisa Rispens

“Vanwege werkzaamheden als dierenarts in Zweden hadden mijn vriend en ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Door de complexiteit hebben we de hulp ingeschakeld van New Wave Assurances. Binnen afzienbare tijd had de adviseur het voor elkaar. Wat onszelf voor geen mogelijkheid lukte.

Het contact verliep soepel, snel en aangenaam. Kortom, wij zijn erg tevreden over New Wave Assurances en haar diensten en willen in het bijzonder Bob bedanken voor de extra stappen die hij heeft gezet om dit rond te krijgen.”

Lisa Rispens
Dierenarts

icon-1@2x

Verzekeren + extra gratis diensten

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de verzekering. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw aansprakelijkheidsverzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de verzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Bereken hier je premie
icon-2@2x

Een BAV maatwerk offerte

NWA begrijpt welke specifieke aansprakelijkheidsrisico’s je als professional loopt. Hierdoor zijn onze adviseurs bij uitstek in staat om jou te adviseren over de soort aansprakelijkheidsverzekering die bij je situatie past. Je ontvangt een voorstel op maat.

Wij zijn partner van diverse branche-, beroeps-, en netwerkorganisaties van ondernemers. Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies.

BAV maatwerk offerte
Lees de brochure

Enkele klanten & partners

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste BAV / AVB collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je BAV
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Geen verplichte leveringsvoorwaarden
 • Zeer laag eigen risico
 • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap
 • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verzekerd bedrag
 • Geen verplichte schaduwmanagement
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw BAV / AVB maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun beroepsaansprakelijkheid eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de aansprakelijkheidsverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een BAV / AVB voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.