Wat wij bieden

Autoverzekering vergelijken

Wij zijn onafhankelijk en indien nodig vergelijken wij de beste autoverzekeraars.

Autoverzekering online afsluiten

Je kunt direct online jouw verzekering afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw vragen. Vul het maatwerk formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

icon-1@2x

Autoverzekering + extra gratis diensten

Wanneer je een autoverzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de autoverzekering. Wij proberen onze klanten breder te ondersteunen dan alleen met verzekeren. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw auto verzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de verzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Maatwerk en advies of geheel zelfstandig en online

1.

Via onze online afsluit pagina kun je controleren of je ervoor in aanmerking komt om een verzekering geheel online af te sluiten.

2.

Als je de polis niet online kunt afsluiten dan kunnen we op basis van jouw huidige uitgangspunten een vrijblijvende offerte vergelijking versturen. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou.

3.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je verzekering.

Heb je je verzekering online afgesloten? Dan ontvang je binnen enkele uren je voorlopige polis.

Enkele klanten & partners

icon-2@2x

New Wave Assurances

NWA begrijpt welke specifieke risico’s je loopt. Hierdoor zijn onze adviseurs bij uitstek in staat om je te adviseren over de soort verzekeringen die bij jou situatie past.

Wij zijn partner van diverse branche-, beroeps-, en netwerkorganisaties van ondernemers. Door goede collectieve afspraken zijn wij als geen ander in staat om de beste voorwaarden te bieden tegen de scherpste premies.

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je Cyberverzekering
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw Cyberverzekering maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun cyberverzekering eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de Cyberverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een Cyberverzekering voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.