Kies de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die bij je past. Via ons kun je een AOV afsluiten met adviesAOV online afsluiten AOV online vergelijkenvaste lasten AOV afsluiten

Kies de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die bij je past. Via ons kun je een AOV afsluiten met adviesAOV online afsluiten AOV online vergelijkenvaste lasten AOV afsluiten

Dankzij onze collectieve inkoop kracht profiteer je van de beste voorwaarden tegen de scherpste premie. Het voordeel zit in het collectief van 70.000 ondernemers.

AOV online vergelijken

Wat wij bieden

AOV vergelijken

Wij zijn onafhankelijk en vergelijken de beste AOV verzekeraars. Dankzij onze inkoop bespaar je tot 40% op de premie en krijg je de beste AOV voorwaarden.

Advies

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw AOV vragen.

Online

Naast advies bieden wij jou ook de mogelijkheid om direct online je AOV af te sluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

Tevreden klant:

Geoffrey Langen van adviesbureau Ateron over New Wave Assurances:
Vanuit mijn rol als organisatieadviseur en partner bij adviesbureau Ateron adviseer ik onze klanten o.a. bij proces- en risicomanagement. Voor een ondernemer is het van belang om bewust te zijn van je risico’s en deze ook te beheersen.

Als zelfstandig ondernemer vind ik het ontzettend belangrijk om het inkomen goed verzekerd te hebben, zeker bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Je hoopt natuurlijk dat het jezelf nooit overkomt, maar er zijn helaas geen garanties. New Wave Assurances heeft mij uitstekend geholpen bij het afsluiten van een geschikte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Duidelijk, snel en to-the-point. Dit heeft ook nog eens geleid tot een besparing in mijn premie. Daar word je als ondernemer al helemaal vrolijk van!

icon-1@2x

Jouw AOV + extra’s

Wanneer je een AOV via ons hebt dan heb je meer dan alleen de AOV. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen dan alleen met verzekeren. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw AOV kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze AOV klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

AOV premie online vergelijken

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Persoonlijk of geheel zelfstandig en online

AOV Premie online vergelijken

1.

Op basis van jouw huidige uitgangspunten kun je een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte vergelijking. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou. Daarna kunnen wij je stapsgewijs begeleiden bij het afsluiten van je nieuwe AOV.

2.

Onze AOV adviseurs kunnen jou de begeleiding bieden die je nodig hebt om een passende AOV af te sluiten. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek op kantoor? Dan kun je ook daarvoor kiezen.

Als je zelf voldoende kennis hebt over de AOV dan kun je het via ons ook zelf regelen.

3.

Selecteer op basis van de AOV vergelijking de verzekeraar die je wenst. Geef bij ons aan welke dienstverlening je zou willen. Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je AOV.

Enkele klanten & partners

icon-2@2x

Collectief verzekeren is niet alleen goedkoper. Maar ook beter.

Wij hebben collectieve afspraken met verschillende verzekeraars. Het voordeel zit in de premie en de verbeterde voorwaarden. De afspraken verschillen per verzekeraar en per periode. Dankzij het collectief staat u sterker. Uw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van uw AOV maar ook wanneer u arbeidsongeschikt raakt staat het collectief u bij.

Lees de AOV brochure

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste AOV collectief van Nederland.

Extra voordelen

  • Onafhankelijke vergelijking
  • Persoonlijk advies of online afsluiten
  • Offerte binnen 24 uur
  • Collectieve korting op je AOV
  • Geen lidmaatschapskosten
  • Beste voorwaarden
  • Gratis lid MKBcollectief.com
  • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
  • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  • Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een AOV voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw AOV maar ook wanneer je arbeidsongeschikt raakt staat het collectief jou bij.

Collectieve korting
Tot 40% korting op jouw Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daarnaast hoef je in de meeste gevallen ook geen 6% termijntoeslag te betalen wanneer je ervoor kiest om jouw AOV premie per maand te betalen.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.