Neem contact op
Arbeidsongeschiktheidsverzekering online afsluiten2024-03-05T12:02:13+01:00

Je hebt al een AOV vanaf 30 euro per maand!

Je hebt al een AOV vanaf 30 euro per maand!

Speciaal voor ondernemers in de kinderopvang. Een betrouwbare verzekering voor als je door ziekte of een ongeluk niet meer kunt werken. Vandaag geregeld = morgen verzekerd. Zonder advies- of afsluitkosten. Dagelijks opzegbaar. 14 Dagen bedenktijd. Profiteer van 25% starterskorting.

AOV premie berekenen en direct afsluiten

De voordelen

Blijvend betaalbaar

Het eerste jaar 25% korting, het tweede jaar 10% en het derde jaar 5% korting. Daarna jaarlijks een stabiele premie.

Snel geregeld

Vraag vandaag in 15 minuten je AOV aan, dan ben je morgen al verzekerd.

AOV premie berekenen

Dagelijks opzegbaar en 14 dagen bedenktijd

Je zit nergens lang aan vast, want je kan je AOV gewoon elke dag opzeggen. Na het afsluiten van je AOV krijg je 14 dagen bedenktijd.

Jouw AOV verzekert

Onderstaand enkele voorbeelden, bekijk de polisvoorwaarden en verzekeringskaart voor de exacte dekking.

25% Korting op je eerstejaarspremie2024-02-06T14:45:25+01:00

Het eerste jaar krijg je 25% korting op je AOV-premie. Daarna 10% en het derde jaar 5%.
Kies daarna voor een stabiele premie of indexatie met 2%.

Uniek: geen afsluitkosten2024-02-06T14:45:31+01:00

Uniek: gratis afsluiten Bij New Wave Assurances betaal je per maand enkel jouw premie voor deze AOV. Zonder advies- of afsluitkosten.

Optioneel: mentale klachten2024-02-06T14:45:37+01:00

Vind je het belangrijk ook gedekt te zijn bij psychische klachten, zoals een depressie? Verzeker jezelf dan ook tegen arbeidsongeschiktheid door mentale klachten.

Gezinsuitbreiding2024-02-06T14:45:42+01:00

Kindje op komst? Met jouw AOV kun jij je met een gerust hart volledig richten op je gezin, terwijl wij zorgen voor financiële stabiliteit tijdens je tijdelijke afwezigheid van werk.

Ongevallen2024-02-06T14:45:49+01:00

Een auto die door rood rijdt terwijl jij net oversteekt? Dit soort ongelukken kun je helaas niet voorzien, maar gelukkig wel verzekeren.

Vaste lasten en inkomensbescherming2024-02-06T14:45:55+01:00

Mocht je arbeidsongeschikt raken, dan kun je rekenen op ondersteuning die je financiële zorgen wegneemt.

AOV premie berekenen
icon-1@2x

Jouw AOV + extra’s

Wanneer je een AOV via ons hebt dan heb je meer dan alleen de AOV. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen dan alleen met verzekeren. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw AOV kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze AOV klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Enkele klanten & partners

AOV informatie brochure

icon-2@2x

Als zelfstandig ondernemer (zzp’er) is het jouw verantwoordelijkheid om voorbereid te zijn op mogelijke arbeidsongeschiktheid. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is dan ook een verstandige keuze. Maar hoe selecteer je de juiste AOV die het beste past bij jou en je bedrijf?

Voor het aanbieden van deze AOV werken wij samen met Insify. Lees heirover meer in onze brochure.

AOV premie berekenen

Lees de brochure hier

Recente artikelen

AOV informatie

Als zelfstandig ondernemer (zzp’er) is het jouw verantwoordelijkheid om voorbereid te zijn op mogelijke arbeidsongeschiktheid. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is dan ook een verstandige keuze. Maar hoe selecteer je de juiste AOV die het beste past bij jou en je bedrijf?

Voor het aanbieden van deze AOV werken wij samen met Insify.

Advies
Wij bieden geen specifiek advies voor deze online AOV, maar we staan klaar om je te voorzien van nuttige tips en inzichten bij het maken van je keuze voor een AOV.

Heb je toch advies nodig? Dan kun je ons altijd bellen hierover. Onze adviseur kan je dan informeren hoe het bijbehorende adviestraject eruit ziet en wat de aparte kosten hiervan zijn.

 1. Soort verzekering: Er zijn twee hoofdtypen AOV’s beschikbaar voor zzp’ers: sommenverzekeringen en schadeverzekeringen. Een sommenverzekering biedt een vast bedrag als uitkering wanneer je arbeidsongeschikt raakt, zoals afgesproken in je contract. Een schadeverzekering vergoedt alleen verlies aan inkomen, gebaseerd op je oorspronkelijke inkomsten en je huidige verdienvermogen. Bij Insify bieden we een sommenverzekering, zodat je een vast bedrag ontvangt om bijvoorbeeld je maandelijkse kosten te dekken.
 2. Inkomen of vaste lasten: Bij Insify kun je kiezen voor een AOV die specifiek je vaste lasten, zoals je hypotheek, dekt. Hiermee waarborg je zowel je persoonlijke levensstijl als de continuïteit van je bedrijf. Je hebt ook de mogelijkheid om tot 85% van je inkomen te verzekeren, wat je de vrijheid geeft om een hogere uitkering te selecteren op basis van je inkomen.
 3. Arbeidsongeschiktheidspercentages: Het percentage van arbeidsongeschiktheid varieert bij verschillende verzekeraars en bepaalt wanneer je in aanmerking komt voor een uitkering. Het arbeidsongeschiktheidspercentage bij Insify is 25%, terwijl andere verzekeraars pas uitkeren bij 45%. Het is essentieel om deze voorwaarden goed te begrijpen voordat je een verzekering afsluit.
 4. Uitkeringsduur: Overweeg hoe lang je gedekt wilt zijn in geval van arbeidsongeschiktheid. Sommige ondernemers kiezen voor een kortere uitkeringsduur met een lagere premie, met de verwachting snel weer aan het werk te kunnen. Bij Insify kun je zelf de uitkeringsduur kiezen, maar wees je bewust van de risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid.
 5. Wachttijd: Je kunt zelf bepalen na hoeveel tijd je een uitkering wilt ontvangen nadat je arbeidsongeschikt bent geraakt. Een langere wachttijd leidt tot lagere premies. Sommige zzp’ers dekken hun eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid met een schenkkring, zoals het Broodfonds, en kiezen daarom voor een wachttijd van 2 jaar. Houd er rekening mee dat een schenkkring maximaal 2 jaar uitkeert, wat niet geschikt is voor langdurige arbeidsongeschiktheid.
 6. Eindleeftijd: Overweeg tot welke leeftijd je dekking wilt hebben voor arbeidsongeschiktheid. Een lagere eindleeftijd resulteert in lagere premies. Let op dat sommige verzekeraars de eindleeftijd beperken, vooral als je zwaar lichamelijk werk verricht.
 7. Premieverloop: Vergelijk het premieverloop bij verschillende verzekeraars. Bij Insify blijft de premie gedurende de looptijd stabiel, terwijl bij andere verzekeraars de premie jaarlijks stijgt. Overweeg ook een inflatiecorrectie van 2% per jaar om de premie en uitkering in lijn te houden met de inflatie.
 8. Flexibiliteit: Kies voor een AOV met flexibele voorwaarden. Bij Insify bieden we een dagelijks opzegbare AOV, zodat je niet vastzit aan lange contracten en flexibel kunt blijven reageren op veranderingen in je situatie.

Bij het kiezen van de beste AOV voor jou als zzp’er, is het van essentieel belang om je persoonlijke omstandigheden en behoeften in overweging te nemen. Informeer jezelf grondig en maak een weloverwogen keuze die past bij jouw situatie en onderneming.

AOV premie berekenen en direct afsluiten

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste AOV collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Persoonlijk advies of online afsluiten
 • Offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je AOV
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
 • Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een AOV voor verschillende doelgroepen.

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw AOV maar ook wanneer je arbeidsongeschikt raakt staat het collectief jou bij.

Collectieve korting
Tot 40% korting op jouw Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daarnaast hoef je in de meeste gevallen ook geen 6% termijntoeslag te betalen wanneer je ervoor kiest om jouw AOV premie per maand te betalen.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de AOV afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Go to Top