Aansprakelijkheid verzekering voor bouw- en klusbedrijven

Aansprakelijkheid Bouw en klusbedrijven

Direct online afsluitenOntvang meteen je polis Premie is vanaf 15 euro p.m.

Je kunt jouw BAV direct online afsluitenJe ontvangt een polis binnen 2 uurOntvang je een maatwerk offerte binnen 24 uur Premie is vanaf 20 euro p.m.Ontvang een onafhankelijke vergelijking

Ondernemers in de bouw kunnen aansprakelijk gesteld worden. Maar wat nou als het jou gebeurt? Aansprakelijk gesteld worden kan op jouw leven en carrière een behoorlijke impact hebben.

Je kunt het maar meteen goed geregeld hebben.

Bereken direct je premie

Wat wij bieden

Aansprakelijkheid online afsluiten

Je kunt direct online jouw verzekering afsluiten. Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Premie berekenen

Collectief

Dankzij het collectief van 70.000 ondernemers profiteer je van korting op de premie, verbeterde voorwaarden en gratis extra diensten.

Maatwerk offerte

Heb je vragen en kom je er niet uit? Wij hebben persoonlijke adviseurs voor al jouw vragen. Vul het maatwerk formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Tevreden klant: Maxxbuildings

De Liman van Maxxbuildings over New Wave Assurances: “Vakkundig bedrijf. Eenvoudig en snel een goedkope aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Daarnaast heb ik voor alle onderaannemers zoals de schilders, timmerlieden en tegelwerkers de online tool aangeraden. Zij hebben meteen ook hun verzekeringen in orde gemaakt.

Over Maxxbuildings.nl: Bij Maxxbuildings ligt de expertise in het bouwen en verbouwen van woningen, kantoren en winkels. Dit doen zij hoofdzakelijk in en rondom Utrecht. Ga naar de site: www.maxxbuildings.nl

Bepaal zelf de manier van verzekeren

Maatwerk en advies of geheel zelfstandig en online

BAV maatwerk offerte

1.

Via onze online afsluit pagina kun je controleren of je ervoor in aanmerking komt om een verzekering geheel online af te sluiten.

2.

Als je de polis niet online kunt afsluiten dan kunnen we op basis van jouw huidige uitgangspunten een vrijblijvende offerte vergelijking versturen. Wij selecteren de beste verzekeraars voor jou.

3.

Als alles duidelijk is en je hebt je keuzes gemaakt, dan gaan we over tot het afsluiten van je verzkering.

Heb je je verzekering online afgesloten? Dan ontvang je binnen enkele uren je voorlopige polis.

icon-1@2x

Verzekeren + extra gratis diensten

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering via ons hebt dan heb je meer dan alleen de verzekering. Wij proberen ondernemers breder te ondersteunen. Wij doen dit ook op het gebied van ondernemerschap, zorg en welzijn. Met jouw aansprakelijkheidsverzekering kun je namelijk ook van andere collectieve diensten gebruik maken. Zo ben je als onze klant automatisch aangesloten bij platformen zoals artroselifestyle.nl, sportmedischnetwerk.nl, mkbcollectief.com, zorg&vitaliteit.nl en sharedbusinesscenter.nl. Wanneer je de verzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Bereken hier je premie

Enkele klanten & partners

1.

De voordelen


Groot collectief

Met ruim 70.0000 ondernemers zijn wij het grootste BAV / AVB collectief van Nederland.

Extra voordelen

 • Onafhankelijke vergelijking
 • Persoonlijk digitaal advies
 • Direct online afsluiten
 • Maatwerk offerte binnen 24 uur
 • Collectieve korting op je BAV
 • Geen lidmaatschapskosten
 • Beste voorwaarden
 • Geen verplichte leveringsvoorwaarden
 • Zeer laag eigen risico
 • Geen eisen aan de duur van ondernemerschap
 • Kosten van juridisch verweer niet ten laste van het verzekerd bedrag
 • Geen verplichte schaduwmanagement
 • Gratis lid MKBcollectief.com
 • Gratis lid SharedBusinessCenter.nl
 • Gratis lid Zorgenvitaliteit.nl
  Toegang tot Sportmedischnetwerk.nl

2.

Kracht van het collectief


Samen staan we sterk.

Dankzij het collectief sta je sterker. jouw belangen behartigen wij met grote zorg. Niet alleen bij het afsluiten van jouw BAV / AVB maar ook wanneer je een claim krijgt staan wij en het collectief jou bij.

Online afsluiten
Zelfstandig ondernemers sluiten hun beroepsaansprakelijkheid eenvoudig af. Je hoeft slechts een beperkt aantal vragen in te vullen en jouw dekking kan meteen geregeld worden. Premies beginnen al bij 240 euro per jaar.

Kosteloos
Profiteren van de collectieve voordelen? Wanneer je de aansprakelijkheidsverzekering afsluit dan gebeurt dit automatisch. Er zijn geen lidmaatschapskosten verbonden aan het collectief.

Maatwerk
New Wave Assurances biedt een BAV / AVB voor verschillende doelgroepen maar wij richten ons met name op HBO/WO+ opgeleide ondernemers.